Erbicid Teridox, 5L

Mai multe informații
Substanța activă 500 g/l dimetaclor
Formulare Concentrat emulsionabil
Mod de acțiune Sistemic
Tipul de produs Erbicide
Grupa de culturi Rapiță
708,50 RON
pretul include 9% TVA
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Teridox® este un erbicid preemergent pentru cultura de rapiţă de toamnă, oferind protecţie împotriva majorităţii buruienilor anuale care concurează cultura în prima parte a vegetaţiei. Utilizarea preemergentă (imediat după semănat) a lui Teridox se integrează perfect în noile tehnologii de cultivare a rapiţei, unde utilizarea densităţilor reduse de seminţe la hibrizi expune cultura la concurenţa buruienilor.

Sensibilitatea ridicată a rapiţei la prezenţa buruienilor, imediat după răsărire, şi lipsa unei soluţii postemergente satisfăcătoare împotriva majorităţii buruienilor anuale fac necesară aplicarea preemergentă a erbicidului Teridox®.

Teridox® este preluat de plantă în principal în perioada de germinaţie a plantei şi la răsărire. Astfel buruienile sunt combătute înaintea răsăririi sau la puţin timp după.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/erbicid/teridox
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Rapiță de toamnă
Doza recomandată: 2 l/ha (în funcție de ipul de sol)
Număr maxim de aplicări: 1
Stadiul de utilizare: preemergent (în timpul sau imediat după semănat, dar înainte de răsărirea buruienilor sau a culturii)

Omologări: Rapiță de toamnă.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.