Cum cumpăr de la Syngenta? Cum se face livrarea?

Cum plasez o comandă

Produsele prezente pe magazin.syngenta.ro pot fi cumpărate urmând intuitiv trei pași simpli:

1. ALEGI PRODUSELE

Le găsești meticulos aranjate pe categorii în meniul "Produse" din partea stânga-sus a paginii. Alternativ, folosind câmpul de "Căutare" poți să cauți după numele produsului sau al dăunătorului cu care te confrunți.

Iar când ai găsit produsul de care ai nevoie, după ce selectezi numărul bucăților, apeși butonul "ADAUGĂ" pentru a-l adăuga în coșul de cumpărături.
 

2.VERIFICI COȘUL DE CUMPĂRĂTURI


Toate produsele pe care le-ai ales, le găsești în "Coșul meu" - în colțul din dreapta-sus al paginii.
După ce te-ai asigurat că ai ales cantitatea dorită pentru fiecare produs, poți să finalizezi comanda apăsând butonul "Finalizează comanda".
 

3. COMPLETEZI DETALII


În pașii următori va fi nevoie să completezi adresa de livrare și modalitatea de facturare, informații legate de metoda de livrare și de felul în care se va face plata. Acești pași sunt bine structurați.
 

Cum plătesc comenzile de produse:

Plata produselor de pe magazin.syngenta.ro poate fi facută, astfel:


CARD BANCAR (RECOMANDAT)

În momentul plasării, prin intermediul platformei netopia-payments.com.


Cum se face livrarea produselor:

Cine imi va livra produsele comandate?
Comenzile sunt livrate folosind serviciul de curierat furnizat de DSV.

Cat dureaza livrarea?

Comenzile plasate in intervalul luni-vineri vor ajunge la destinatie intr-un interval de 72 ore lucratoare. Comenzile facute vineri (după ora 16.00), sambata si duminica vor fi livrate în 72 ore lucratoare incepand cu prima zi lucratoare.
In perioada sarbatorilor si pe parcursul desfasurarii unor campanii comerciale (de tipul BlackFriday), durata maxima de livrare a unei comenzi poate creste la sapte zile lucratoare. Pentru comenzile livrate prin serviciul de curierat, orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Cat costa transportul?

Pretul transportului va fi urmatorul:

  • Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, tariful va fi calculat in functie de zona la finalizarea comenzii.
  • Pentru comenzi ce depasesc 300 lei transportul este gratuit.

Cum urmaresc livrarea?


După ce comanda va fi plasata catre DSV se va genera un cod de urmarire. Vei primi acest cod pe mail si vei putea sa vezi starea comenzii tale. Daca te-ai inregistrat si ti-ai facut cont de client pe magazin.syngenta.ro poti sa urmaresti statusul comenzii tale in istoricul de comenzi.

Ce fac in cazul in care comanda mea nu ajunge in timpul estimat?


Comanda poate intarzia maxim 24 ore fata de timpul de livrare standard (72 ore) din motive care tin de serviciul de curierat. Daca intre timp nu mai ai nevoie de produse sau le-ai gasit in alta parte, putem activa procedura de retur, respectand regulile acestui proces.