Despre noi

Syngenta în România

Syngenta Agro este lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, pregătită să răspundă nevoilor fermierilor printr-un portofoliu bogat de produse și serivcii de ultimă generație care adresează provocările unei agriculturi în continuă schimbare.

Syngenta Agro, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta Crop Protection AG, este prezentă pe piață locală de aproape 20 de ani.

Astăzi, în România, lucrează o echipă de 170 de specialiști, toți dedicați unei misiuni comune de a contribui la hrănirea în siguranță a populației globale, purtând în același timp de grijă planetei și la îmbunătățirea calității, siguranței și sustenabilității agriculturii prin știință de vârf și produse și soluții inovative.

Împreună cu echipele noastre de cercetare-dezvoltare din lume, dezvoltăm şi testăm riguros produse noi adaptate condițiilor locale şi adaptate nevoilor fermierilor și a agriculturii din România.

Syngenta Global

Syngenta este una dintre companiile globale de vârf din agricultură, formată din Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds.

Ambiția noastră este să ajutăm la hrănirea în siguranță a populației globale, purtând în același timp de grijă planetei.

Avem ca obiectiv îmbunătățirea calității, siguranței și sustenabilității agriculturii prin știință de vârf și soluții inovative de protecția culturilor. Tehnologiile noastre îi ajută pe milioanele de fermieri din lume să utilizeze mai rațional resursele agricole limitate.

Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds sunt parte a Syngenta Group cu peste 48.000 de angajați, în mai mult de 100 de țări, care lucrează împreună pentru a transforma modul în care se face agricultură.

Prin parteneriate, colaborare și The Good Growth Plan, ne-am angajat să accelerăm inovația pentru fermieri și natură, să depunem toate eforturile spre reducerea intensității de carbon în agricultură, să susținem operatorii care lucrează în agricultură să rămână în siguranță și sănătoși și să colaborăm, prin parteneriate, pentru a avea un impact pozitiv asupra agriculturii, naturii și societății.