Fungicid Orondis Ultra, 5L

Mai multe informații
Substanța activă 250 g/l (23,3% g/g) mandipropamid + 100 g/l oxatiapiprolin
Formulare Fungicide
Mod de acțiune sistemic
Tipul de produs Fungicide
Grupa de culturi Viță de vie
Dimensiunea ambalajului 5L
1L
5L
2.992,05 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
- fungicid

ORONDIS™ ULTRA este un fungicid preventiv şi antisporulant, sistemic acropetal şi translaminar pentru controlul manei la vița-de-vie. Oxatiapiprolin aparţine grupei izoxazolinelor (cod FRAC 49) și este o substanţă activă nouă, cu un nou mod de acţiune care acționează prin inhibarea proteinei OSBP (oxysterolbinding protein) din celulele ciupercii.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/orondis-ultra-pack
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Viță de vie
Doza recomandată: Orondis 0,2 l/ha + Pergado 0,6 l/ha
Număr maxim de aplicări: 2
Interval minim între tratamente: 7-10 zile
Timp de pauză până la recoltare: 21 zile
Stadiul de utilizare: Pachetul se poate utiliza ȋn etapele de la lăstar 20- 25 cm, pȃnă după ȋnflorit. BBCH 50-55 / BBCH 65-69
Volum de apă: 500-1.000 litri/ha

Omologări: Viță de vie În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.