Erbicid Listego Pro, 5L

Profitați acum de 20% reducere la Listego Pro și economisiți 415,29 RON. Oferta este valabilă doar perioada 5 Aprilie - 30 Aprilie 2024, în limita stocului disponibil.
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 2076.45 RON prețul include 9% TVA
Mai multe informații
Substanța activă 50 g/l (4,79% g/g) imazamox
Formulare concentrat solubil în apă
Mod de acțiune sistemic
Tipul de produs Erbicide
Grupa de culturi Floarea-soarelui
2.076,45 RON Preț special 1.661,16 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Listego® Pro este un erbicid dezvoltat de Syngenta, calificat pentru utilizarea în nou lansata tehnologie A.I.R.™ care permite aplicarea diferitelor produse de erbicidare pe bază de substanțe active din grupa B HRAC cu mod de acțiune ALS (inhibarea enzimei acetolactat sintază). Totodată Listego Pro se aplică și în tehnologia CLEARFIELD® Plus și maximizează potențialul de producție al hibrizilor prin formula inovatoare care asigură un control mai bun asupra buruienilor și a parazitului Orobanche cumana. Conține adjuvantul unic COLLEAF care asigură un control mai bun împotriva buruienilor.

Listego® Pro este un erbicid pe bază de imazamox, cu acţiune sistemică, din grupa imidazolinonelor, ce aparţine conform HRAC grupei de erbicide 2. Inhibă sinteza enzimei acetolactat care catalizează prima fază a biosintezei lanţului aminoacid. Absenţa aminoacizilor esenţiali scade diviziunea celulară, iar buruienile susceptibile îşi încetează creşterea la câteva ore după tratament. Simptomele apar numai la câteva zile după tratament, iar distrugerea completă apare în decurs de 1-3 săptămâni de la tratament.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/listego-pro
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Floarea-soarelui
Buruieni anuale monocotiledonate (ex. Digitaria sanguinalis, Echinochloa crus-galli, Setaria sp., etc.) și dicotiledonate (ex. Amaranthus sp., Sinapis arvensis, Chenopodium sp., Datura stramonium, etc.)

 

Doza recomandată

Nr. maxim de aplicări

Perioada de aplicare (BBCH)

0,6 - 1 l/ha

1

BBCH 12-18Orobanche cernua (syn. Orobanche cumana)

 

Doza recomandată

Nr. maxim de aplicări

Perioada de aplicare (BBCH)

1 l/ha

1

BBCH 12-18Orobanche cernua (syn. Orobanche cumana) - aplicare fracționată

 

Doza recomandată

Nr. maxim de aplicări

Perioada de aplicare (BBCH)

aplicare fracționată (0,5 l/ha + 0,5 l/ha)

2 - 7 zile interval între aplicări

Prima alicare: BBCH 12-16

A doua aplicare: BBCH 16-18)Omologări: Floarea-soarelui

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
Documente de descărcat