Tratament samanta Dividend M 030 FS, 20L

Mai multe informații
Substanța activă 30 g/l difenoconazol
Formulare suspensie pentru tratarea semințelor
Mod de acțiune sistemic
Tipul de produs Tratament seminte
Grupa de culturi Cereale
1.962,00 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
DIVIDEND® M 030 FS este un fungicid pentru tratarea seminţelor împotriva bolilor cu transmitere prin sol şi sămânţă. Substanţa activă, difenoconazol, este un fungicid triazolic, sistemic cu un larg spectru de acţiune antifungică.

Fungicid pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, ce aparține grupei de fungicide triazolice. Nu prezintă risc de fitotoxicitate, la utilizarea produsului nefiind observate efecte secundare cum ar fi nerăsărirea, întârzierea răsăririi, germeni anormali, etiolarea sau decolorarea. Este selectiv faţă de cultură şi dezvoltă un sistem radicular puternic şi sănătos.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/tratament-samanta/dividend-m
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Grâu
Doza: 1,5 l/t sămânță.

Tehnica de aplicare:

DIVIDEND® M 030 FS poate fi aplicat cu orice utilaj de tratare umedă a seminţelor. Este esenţial ca utilajul de tratare în flux continuu să fie calibrat pentru produsul DIVIDEND® M 030 FS, deoarece caracteristicile fluxului nu sunt aceleaşi pentru toate substanţele folosite în tratamentul seminţelor. Norma de sămânţă este de 250 kg seminţe/ha.

Omologări: Grâu.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
Documente de descărcat