Fungicid Cidely Top, 1L

Profitați acum de 20% reducere la Cidely Top® și economisiți 66.49 RON. Oferta este valabilă doar perioada 8 Mai - 31 Mai 2024, în limita stocului disponibil.
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 332.45 RON prețul include 9% TVA
Mai multe informații
Substanța activă 125 g/l difenoconazol + 15 g/l ciflufenamid
Formulare Concentrat dispersabil
Mod de acțiune Sistemic, translaminar
Tipul de produs Fungicide
Grupa de culturi Legume
Preț special 265,86 RON Preț standard 332,45 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Cidely® Top este un fungicid cu spectru larg în combaterea bolilor foliare la familiile de Solanaceae, Cucurbitaceae și arbuști fructiferi, având un control excelent împotriva făinării și pătărilor de frunză.

Cidely® Top este un fungicid foliar translaminar cu acțiune preventivă ȋmpotriva făinării și bolilor foliare la legume și căpșun. Conține două substanțe active cu acțiune complementară: difenoconazol și ciflufenamid. Ciflufenamid singurul reprezentant al unei noi clase de compuși chimici, amidoximele acționează asupra a 3 stadii de dezvoltare a ciupercilor patogene: inhibarea formării de haustori, asupra dezvoltării miceliilor și asupra sporulării. Prezintă o excelentă acţiune preventivă, dar şi curativă. Difenoconazol acţionează împotriva ciupercilor în momentul penetrării în plantă (germinării sporilor ciupercii) şi în perioada de formare a haustorilor și opreşte dezvoltarea ciupercilor patogene prin interferarea în procesul de biosinteză a sterolilor (ergosterol) din membranele celulare.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/cidely-top
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Recomandări de utilizare: CIDELY® TOP se aplică preventiv şi/sau la avertizare în conformitate cu condiţiile locale şi presiunea de infecţie, în intervalul fenologic corespunzător fiecărei culturi după cum urmează:
  • Solanacee (tomate, ardei, vinete) - de la 10 frunze formate până la pârgă; 
  • Cucurbitacee (pepeni, castraveţi, dovlecei) - de la 20 frunze formate şi până la maturitatea frunzelor; 
  • Căpşun - de la 10 frunze formate şi până la a doua recoltare a fructelor mature.
Omologări:
Ardei, Căpșuni, Castraveți, Dovlecei, Pepeni galbeni, Pepeni verzi, Tomate, Vinete.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
See our video tips