Tratament samanta Celest Extra, 5L

Mai multe informații
Substanța activă 25 g/l (2,34 %) fludioxonil + 25 g/l (2,34 %) difenoconazol
Formulare SC
Mod de acțiune sistemic, contact, penetrant
Tipul de produs Tratament seminte
Grupa de culturi Cereale
713,95 RON
pretul include 9% TVA
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Celest® Extra este un produs complet sub formă de amestec de două substanţe active, cu moduri de acţiune şi spectru de activitate diferite:

  • Difenoconazol este un fungicid triazolic, sistemic, cu spectru larg de acţiune antifungică. Combate bolile cele mai importante provocate de ciuperci din clasa Ascomycetes, Basidiomycetes şi Deuteromycetes.
  • Fludioxonil este un fungicid de contact şi penetrant cu spectru larg de acţiune şi cu activitate de lungă durată. Fludioxonilul inhibă germinarea sporilor distrugând agenţii patogeni de pe suprafaţa seminţelor (inclusiv în zona comisurii centrale a bobului) şi creează o barieră în jurul seminţei în momentul semănatului (nu permite infectarea seminţei cu agenţi patogeni din sol).

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/celest-extra
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicareOmologări: Grâu, Orz, Ovăz, Secară, Triticale.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.