Erbicid Callisto, 1L

Mai multe informații
Substanța activă 480 g/l mesotrione
Formulare SC
Mod de acțiune sistemic
Tipul de produs Erbicide
Grupa de culturi Porumb
784,80 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Callisto® este un erbicid ce conţine două substanţe active asigurând un spectru larg de combatere împotriva principalelor buruieni întâlnite în cultura porumbului precum şi o foarte bună fereastră de aplicare.

Callisto® este erbicidul utilizat în postemergenţă la cultura de porumb, având cel mai ridicat nivel de selectivitate faţă de cultură. Combate un spectru foarte larg de buruieni dicotiledonate din cultura de porumb, dar şi unele buruieni graminee anuale.

Callisto® este un erbicid sistemic unic în cultura porumbului, dezvoltat din natură. Este preluat de buruieni preponderent prin frunze, de unde este translocat către vârfurile de creștere și complementar prin rădăcini. Spre deosebire de erbicidele active exclusiv foliar, combate şi acele specii de buruieni, care răsar eşalonat pe o perioadă lungă de timp. Substanţa activă inhibă direct biosinteza carotenoidei din buruienile tratate. În consecinţă, clorofila este distrusă foto-oxidant ceea ce duce la înălbirea frunzelor.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/erbicid/callisto
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare 
 
Porumb 
 
Doza: 0,2 – 0,3 l/ha (se aplică împreună cu un adjuvant nonionic). 
 
Momentul aplicării: 
Premergent si postemergent timpuriu (la infestare moderată cu buruieni monocotiledonate si dicotiledonate la maxim 3 frunzulițe) 
 
Omologări: Porumb.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
Documente de descărcat