Erbicid Avoxa, 5L

Mai multe informații
Substanța activă 8,33 g/l (0,79% g/g) piroxulam + 33,3 g/l (3,15% g/g) pinoxaden + 8,33 g/l (0,79% g/g) cloquintocet - mexil
Formulare CE
Mod de acțiune sistemic
Tipul de produs Erbicide
Grupa de culturi Cereale
1.308,00 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
AVOXA® este o soluție nouă care controlează dintr-o singură trecere atât buruienile monocotiledonate, cât și pe cele dicotiledonate. Avoxa® aduce un spectru larg de combatere, printre care bromus, veronici și turița.

AVOXA® este un erbicid cu acțiune sistemică, fiind preluat prin frunze și rădăcini și translocat rapid în punctele de creștere.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/avoxa
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare 
 
Grâu (de toamnă), Secară (de toamnă) și Triticale (de toamnă) 
 
Doza: 
  • 1,8 l/ha - Alopecurus myosuroides, Bromus spp., Galium aparine premergent 
  • 1,35 l/ ha – Apera spica-venti, Lolium spp., buruieni dicotiledonate anuale 
 
Stadiul de utilizare: Se aplică post-emergent de la prima frunză vizibilă până la apariția celui de-al doilea internod (BBCH 10-32) 
 
Omologări: Grâu (de toamnă), Secară (de toamnă) și Triticale (de toamnă).

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
Documente de descărcat
Eticheta_Avoxa (358.54 kB)