Erbicid Arcade, 5L

Mai multe informații
Substanța activă 800 g/l prosulfocarb + 80 g/l metribuzin
Formulare CE
Mod de acțiune contact, sistemic
Tipul de produs Erbicide
Grupa de culturi Cartof
594,05 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
ARCADE® este un erbicid selectiv, pelicular, cu mare flexibilitate în aplicare, recomandat în cultura cartofului pentru controlul preemergent al gramineelor anuale şi al dicotilelor. Performanţa lui este dată de îmbinarea a două substanţe active, care se potenţează reciproc, având spectru de combatere larg, peste 90% din buruienile cunoscute la cartof.

Combină acţiunea a două substanţe active de tip tiocarbamaţi - prosulfocarbul şi triazinone - metribuzin. Produsul Arcade este preluat din sol prin sistemul radicular şi coleoptil prevenind germinarea şi creşterea buruienilor sensibile. Acţiunea erbicidului este întărită de o bună pregătire a terenului şi o bună umiditate în sol.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/erbicid/arcade
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Cartof 
Doza: 4 - 5 l/ha premergent si 4 l/ ha – postemergent timpuriu 
Numărul maxim de tratamente pe sezon: 1 

Omologări
: Cartof.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
Documente de descărcat
Eticheta_Arcade (231.67 kB)