Insecticid Afinto, 140Gr

Profitați acum de 20% reducere la Score® și economisiți 36 RON. Oferta este valabilă doar perioada 1 Iunie - 30 Iunie 2024, în limita stocului disponibil.
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 180.07 RON prețul include 9% TVA
Mai multe informații
Substanța activă 500 g/kg (50% g/g) Flonicamid
Mod de acțiune Sistemic, translaminar
Tipul de produs Insecticide
Grupa de culturi Cereale
Preț special 144,00 RON Preț standard 180,07 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
AFINTO® este un insecticid specific pentru combaterea afidelor , utilizat pentru tratamente foliare la culturile de câmp și horticole. Are acțiune sistemică și translaminară.

AFINTO® pătrunde în plante prin frunze și lăstari și circulă acropetal. Poate fi absorbit și din sol de către sistemul radicular și translocat în organele superioare ale plantei. Asupra insectelor dăunătoare acționează prin contact și ingestie, determinând inhibarea hrănirii și moartea prin inaniție. Afinto acționează atât asupra afidelor imature cât și a celor adulte. Eficacitatea produsului nu este influențată de temperaturile ridicate din momentul aplicării și de intensitatea luminoasă.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/afinto
Cultivare și dozare
Recomandari de aplicare
Se vor aplica tratamente la avertizare, la apariţia adulţilor şi a larvelor sau la depăşirea pragului economic de dăunare ȋn funcţie de dăunător. Volumul de apă utilizat este corespunzător fiecărei culturi. Rezistă la ploaie, după 3 ore de la aplicare. La cartof (pentru industrie, amidon, consum), Afinto nu se aplică împreună cu uleiuri minerale sau adjuvanți pe bază de ulei.
Numărul maxim de aplicări este de: 3 la măr, 2 la piersic, prun, cais, cireș, varză, cu un interval de 21 zile ȋntre tratamente, excepție varza - 14 zile și 1 tratament la mazăre, cereale, cartof. Numărul maxim de tratamente pe cultură sau pe ciclu de vegetaţie cu orice produs pe bază de flonicamid nu trebuie să depăşească numărul indicat pe eticheta produsului respectiv.
Notă: nu are impact negativ asupra artropodelor utile. Nu omoară prădătorii naturali şi paraziţii care asigură un control pe termen lung al afidelor.


Omologări: Ardei, Cais, Cartof, Cireș, Măr, Mazăre, Orz, Ovăz, Secară, Piersic,Prun, Varză albă, Varză albă de Bruxelles

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.