Biostimulator Quantis, 10L

Mai multe informații
Substanța activă 13,56 % m/m C Organic + 1% m/m K2O
Mod de acțiune Îngrășământ organic
Tipul de produs Biostimulanți
Grupa de culturi Cereale, Porumb, Rapiță, Floarea-soarelui
566,80 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Quantis™ este un îngrăşământ biologic care conţine carbon organic, aminoacizi, precum şi potasiu şi calciu. Quantis™ sporeşte performanţa plantelor şi reduce pierderea randamentului provocată de condiţiile de stres abiotic.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/quantis
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Floarea-soarelui
Doza recomandată: 2 l/ha
Stadiul de utilizare: Aplicaţi produsul înainte de apariţia condiţiilor de stres, de la faza de 8 frunze la preînflorire (BBCH 18-55).
Volum de apă: 200 litri/ha

Porumb
Doza recomandată: 2 l/ha
Stadiul de utilizare: Aplicaţi produsul înainte de apariţia condiţiilor de stres, de la faza de 2 frunze la apariţia mătăsii/ preînflorire (BBCH 12-55).
Volum de apă: 200 litri/ha

Grâu
Doza recomandată: 2 l/ha
Stadiul de utilizare: Aplicaţi produsul înainte de apariţia condiţiilor de stres, de la începutul alungirii tulpinii până la frunza stindard (BBCH 31-55).
Volum de apă: 200 litri/ha

Rapiță
Doza recomandată: 2 l/ha
Stadiul de utilizare: Aplicaţi produsul înainte de apariţia condiţiilor de stres, de la faza de 4-6 frunze la preînflorire (BBCH 14-55).
Volum de apă: 200 litri/ha

Omologări: Floarea-soarelui, Grâu, Porumb, Rapiță.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
Documente de descărcat
Eticheta_Quantis (178.57 kB)