Fungicid Carial Flex, 1Kg

Mai multe informații
Substanța activă 250 g/kg (25% g/g) mandipropamid + 180 g/kg (18% g/g) cimoxanil
Formulare Granule dispersabile în apă
Mod de acțiune Sistemic, translaminar
Tipul de produs Fungicide
Grupa de culturi Cartof
434,91 RON
pretul include 9% TVA
Întrebări tehnice? Contactează reprezentantul companiei Syngenta
Descriere Culturi și doza recomandată Descarcă informații produs
Descriere
Carial® Flex este un fungicid care oferă protecţie foarte bună a inflorescenţelor, fructelor şi aparatului foliar. Produsul conţine o combinaţie de două substanţe active complementare cu moduri de acţiune diferite împotriva manei.

  • Mandipropamid este o substanţă activă ce face parte dintr-o nouă familie chimică numită mandelamide. Această substanţă activă este caracterizată ca fiind foarte activă împotriva agenţilor patogeni din clasa Oomycete (mănări). Un mare procent de mandipropamid este adsorbit în stratul de ceară al plantei (inflorescenţe şi frunze), oferind după aplicare o excelentă rezistenţă la spălare. Mandipropamid este foarte activ împotriva germinaţiei sporilor şi inhibă creşterile miceliului în timpul perioadei de incubaţie. Prezintă activitate sistemică translaminară, asigurând o distribuţie uniformă pe ambele feţe ale frunzei.
  • Cimoxanil este o substanţă activă ce aparţine clasei acetamidelor si este foarte eficient ca tratament curativ asupra manei.

Mai multe informații despre produs: https://www.syngenta.ro/product/crop-protection/carial-flex
Cultivare și dozare
Recomandări de aplicare

Cartof

Doza: 0,6 kg/ha

Momentul aplicării:
Se aplică preventiv şi curativ, de la începutul închiderii rândurilor până la dezvoltarea completă a tufei (BBCH 31-89) 

Numărul maxim de tratamente pe sezon: 4
Perioadă minimă între tratamente: 7 zile
Timp de pauză până la recoltare: 21 zile

Omologări: Cartof.

În atentia utilizatorului: Respectând indicatiile prezentate, produsul poate fi folosit în scopul propus. Garantăm calitatea produsului, dar nu ne asumăm riscurile pentru eventualele daune provocate de incorecta manipulare, depozitare sau utilizare a acestuia. Producătorul îşi declină orice responsabilitate fată de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Pentru evitarea aparitiei organismelor rezistente la actiunea produselor fitosanitare este indicată alternarea grupelor chimice a produselor. Producătorul recomandă utilizarea unor tehnologii integrate de combatere care să prevină aparitia organismelor rezistente. Orice nerespectare a de mai sus va duce la diminuarea eficacităţii sau la un eşec total.
See our video tips